Shoppat,  Väskor

Min nya hemliga vän

Min nya Marc by Marc Jacobs väska

Ok, jag erkänner… jag har undanhållit den bästa shoppingen jag gjort på senaste tiden. För några veckor sedan kom den här underbara, mjuka, stora, svarta och snygga Marc by Marc Jacobs läderväskan från tyska nätbutiken My Theresa. Jag såg den första gången i början av december hos eLuxury men innan jag hann fundera färdigt så var den slut.

Jag kan verkligen rekommendera My Theresa. Leveransen var otroligt snabb och väskan var inslagen i en rosa fin kartong med brunt snöre med rosett.

Väskan finns nu även hos c/o Stockholm, men sist jag var där fanns den bara i en konstig brun färg.

14 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.