Ny butik

Ny nätbutik: Little shop of fashion

Little shop of fashion

En av mina favorit butiker som säljer secondhand har öppnat nätbutik. Little shop of fashion vill nu kunna erbjuda alla som inte bor i Stockholm gobitar från sin butik. Här hittar du allt från 40- till 80-tals produkter och utbudet förnyas städigt.

Vad sägs om en silverväska eller ett par svarta boots? Kolla in butiken här!

4 kommentarer

  • Johanna

    Jag har lite svårt att förstå varför vintage/ second hand ska vara så dyrt. Nästan samma priser som på nya saker. Och allt är inte så fräsht att man vill betala så mycket för dem. Tyckte inte att denna butik var något speciellt (webbutiken alltså). Men tack för tipset. Hur går det med tävlingen?

  • Ellinor

    Måste säga att jag håller med Johanna! Det gäller både butiker på nätet och IRL.. värst av alla är Myrorna! Det är verkligen stor skillnad i prisläge nu jämfört med för några år sedan innan ordet “vintage” blev hot stuff.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.