Ny butik

Blandade butiksnyheter i Stockholm

Pil Grandpa kommer öppna en ny butik (med ett litet café) som kommer ligga på Fridhemsgatan 43, bakom Västermalmsgallerian på Kungsholmen. Det blir en 3 gånger så stor butik som den nuvarande på Södermalm. Konceptet blir det samma med en blandning av mode, inredning och vintagemöbler. Nytt på Kungsholmen blir att de kommer sälja mer möbler samt att de tar in några nya varumärken, bla. April 77, Rodebjer och Whyred. Öppning kommer att ske någon gång i mars.

Pil På Drottninggatan mittemot Åhlens kommer Nilson Group öppna upp en gigantisk skobutik på 1900 kvadratmeter. Här kommer man hitta skor från DinSko, Jerns, Nilson, Skopunkten, Radical och Ecco. Invigning kommer att vara efter sommaren.

Pil Miss Sixty öppnar 1 februari i Munthe plus Simonsen gamla lokal i Bruno Gallerian.

Pil Carin Wester flyttar sin butik från Rörstrandsgatan 40 till 24 i slutet på månaden.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.