Ny butik

Ny skobutik: Brandos

Brandos

Nu är jag tillbaka efter en härlig vecka i fjällen. Det blev skidåkning både utför och på längden så nu har jag motionerat för hela månaden 🙂 Shopping höll jag mig borta ifrån, trots att det fanns en butik i Vemdalsskalet som sålde kläder från Odd Molly, Filippa K mfl. Däremot så såg jag modedrottningen Sofi FahrmanStorhogna Högfjällshotell, antagligen skulle hon på ett bröllop som var nu i helgen.

Idag har jag lagt till en ny butik i min katalog, Brandos. De säljer skor till dam, herr och barn. Skorna på bilden kommer från Björn Borg, Fly London och Levi’s. De har även prisgaranti, så om du hittar samma skor billigare i en annan butik så ersätter de dig med mellanskillnaden.

Klicka här för att kolla in nya butiken Brandos

7 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.