Mode,  Modeaktiviteter

Vår hos Bestseller

Veromoda och VILA

Bestseller är ett internationellt klädföretag som är baserat i Danmark. De designar, utvecklar och säljer tjejklädmärkena Vero Moda, GoSha by Vero Moda, ONLY, Object Collectors Item och VILA, phink industries och mammaklädmärket mama-licious. Herrmärkena heter Jack & Jones, Selected, tdk och PH Industries. För barn finns Name it och EXIT. Accessoarer, skor och väskor från märket Pieces.

Den söta hängselkjolen kommer från VILA och lika så den gröngul-rutiga toppen. Resten av bilderna är från Vero Modas vårkollektion och som ni ser så är det mycket ljusa pasteller och a-linjeformade jackor. Jackorna ligger på ca 400-500 kr i butik.

Om man tittar på kläderna från Bestseller så kan vi alltså se framemot en mönstrad och färgglad vår med accessoarer i guld och silver.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.