Skor

Varmt om fötterna under tusenlappen

Varma skor inför vintern

Jag gillar vintern, men det här med att hitta ett par skor som är både varma och snygga känns hopplöst. Jag kan omöjligt känna mig snygg när jag lufsar omkring i ett par stora vinterskor. Samtidigt så avskyr jag att frysa om fötterna. Här kommer ett försök att hitta fina fodrade stövlar under hundralappen:

Pil Stövlar i mocka- och skinimitation från Din sko, 580:-
Pil Skinnstövlar med hög klacka från DinSko, 880:-
Pil Stövel i mockaimitation från Skopunkten, 349:-
Pil Svart stövel i skinimitation från Skopunkten, 399:-
Pil Bruna läderstövlar med kort skaft från Nilson, 950:-
Pil Varmfodrad stövel med gummisula från Have2Have, 598:-

7 kommentarer

 • Anna

  Jag håller med dig om vilka stövlar som var snyggast. Blir riktigt sugen på såna, men du kanske redan hunnit före & man kanske inte ska köpa lika som syrran.. 😉

 • Alexandra

  Men jisses så snygga de första skorna är. Jag har ett par timberland skor, ser ut som skoterskor som skyddar mina fötter från den norrländska kylan, men de är så fula att jag skäms som en hund när jag har dem på mig. De där kanske vore något. Får pröva dem!

 • MiaShopping

  Anna & Alexandra: Jag tycker helt klart ni ska prova dem. Jag har ju inte sett dem i verkligheten, det kan ju tänkas att de inte alls ser så bra ut. Men man kan ju hoppas! Priset är ju kanonbra också.

 • Anni

  Kul med ett inlägg om varma vinterskor, precis vad jag behövde. Tack!

  Har nyligen kommit tillbaka till Sverige efter tre år i Spaninen och min koll på varma skor är lika med noll. Har varit på vintershopping varje dag i en vecka och det är verkligen kul att shoppa järnet och få skapa en vintergarderob. Jag har hittat massor med kläder och skor som har fått följa med mig hem, men nu återstår det som verkar vara det omöjliga: ett par varma vinterskor. Jag börjar få lite smått panik. :S

  Kan kanske låta som en fräck fråga, men är verkligen dessa skor som du har med snygga?? Är det jag som varit borta från det nordliga klimatet för länge och därför missat att de är ok?

  Just nu lutar det åt ett par bruna fodrade Timberlandstövlar med snörning ned över foten. Har hittat de på Nilson och de är väl närmast ok. Det är ingen klack på dem vilket jag nästan alltid har men antar jag måste ha ett par rejäla som värmer fötterna när jag plumsar/halkar runt i norr.

 • MiaShopping

  Anni: Nä, stövlarna är ju inte ubersnygga men helt ok för att kosta under 1000 kronor. Jag tänkte faktiskt bygga på med ännu ett inlägg om vinterskor över tusenlappen. Då hoppas jag du ska inspireras, annars tycker jag Timberlandstövlar låter bra! Själv så kommer jag använda mina näbbstövlar i vinter.

 • Anni

  Tack för svar. Visst är det toppen om man hittar ett par billiga vinterstövlar, då kan man ju shoppa mera. 🙂 Men verkar inte vara det lättaste. Väntar nog tills jag åker till Köpenhamn nästa helg. Shopping står inte med på “schemat”, men det ska nog gå att klämma in det oxå.

  (Väntar nyfiket på inslag om vinterskor över 1000 kr…)

 • Isabella

  Varning för de första skorna!
  Jag tyckte precis som ni att de var snygga, men när jag då för några veckor sen (vid första snön) skulle prova dem i affären, så såg man inte riktigt klok ut.
  Alltså, stövlarna är enormt vida upptill, benet ser helsjukt ut. Okej,det ser bra ut från sidan, men framifrån ser det förjäkligt ut.Usch. Sen vart jag tvungen att ha de i 36 (mina fötter är rätt smala) ,men då är de för korta.
  Ingeting för mej alltså.
  Jag har vart och kollat massa efter ett par billigare stövlar, men hittar ingeting… Skopunkten är ju som sagt var billigast, men när man har de framför sej blir man inte så köpsugen. Massa sömmar som ser ut att kunna gå upp, och allt annat som har med dålig kvalite att göra. 🙁
  Hahaha, tur att snön ej ser ut att vara på tillbakavägen än på ett tag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.