Modeaktiviteter

Victor & Rolf på Västermalmsgallerian

Victor & Rolf för H&M 9 november 2006

Jag skulle bara till Västermalmsgallerian för att fotografera och filma kaoset. Men när jag kommer dit 09.45 så står det bara ca 30 personer i en liten klunga vid ingången till H&M. Jag som hade väntat mig en kö i klass med Stella förra året. Men precis som på Stella så blev folk som djur när de väl kom in i butiken. Folk rafsade åt sig hela ställningar med plagg. Sedan började en byteshandel med de som samlat på sig mest.

Jag stod helt tomhänt och filmade och fotograferade. Men när jag sedan tog en sväng förbi omklädningsrummen så mötte jag en stressad H&M-tjej som var på väg att fylla på med fler grå långärmade tröjor (collegetröjan med hjärtat på bröstet) och hon var så snäll och lät mig ta en. Köpte även två par söta trosor.

10 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.