Ny butik,  Skor

Nyöppnad skobutik: Roberto Durville

Roberto Durville

JA! En till skoaffär har öppnat upp i vår huvudstad. Roberto Durville ligger på S:t Eriksgatan 46, mittemot Västermalmsgallerian. Roberto Durville är fransmannen som skapar skor som ser ut som konstverk. Härliga detaljer och material gör hans skor unika. Damskor som är skapade med allt från jeanstyg, skinn, päls, metall, stenar, nitar och broderi. Butiksinnehavaren lovar att de gör vardagen mer festlig och festen mer glamorös och det kan jag nog hålla med om.

Skorna i bronsfärgat läder med stenar, nitar och en tå som pekar lite uppåt föll jag pladask för. De finns även med kilklack och rundare tå.

Förutom Robertos skor så finns säljs även det spanska märket El Dantés. Stiletterna med leopardmönster och de höga stövlarna i första bilden kommer där ifrån.

4 kommentarer

 • Isabelle

  Hejsan!
  De där verkar vara en grym skoaffär. Har ett par stövlar från El Dantes som jag köpte i spaninen för några år sedan och jag bara ääälskar dom!

  så nu till saken: Är inte Stockholmsbo, men jag har ändå ganska bra koll på city och lite grann på Söder när det gäller shopping, men när det gäller Västermalmsgallerian så ringer inga klockor. Vart ligger det?

  Ja bara måste till den affären!

  Tackar på förhand den som kan ge en bra beskrivning!

  /Isabelle

 • Cilla

  Vilka skor!! De trendiga spanskinspirerade skorna som Mia köpte är hur snygga som helst – sen finns de med flera olika klackar. Och stövlarna med kilklack eller sandalerna med stenar är ursnygga. Det kommer att bli vatten och bröd under hösten vet jag, för jag MÅSTE tillbaka och införskaffa minst ett favorit par! Visst, jag är sko galen, men ni kommer att förstå mig när ni ser skorna. Det ÄR helt galet.

  Isabelle: Västermalmsgallerian ligger på Kungsholmen i västra Stockholm. Åk med T-banan till Fridhemsplan och gå upp på Skt Eriksgatan 50 meter från butiken. Den ligger nära korsningen Skt Eriksgatan/Flemminggatan. Du kommer att hitta, det är enkelt!

  Cilla xxx

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.