Dagens kläder

Dagens outfit: tant brun

Dagens outfit 14 september

Idag är jag tant brun med en blus från d´AHrling , jeans från Paige Denim och nya skorna från Roberto Durville.

Ikväll har jag fått möjligheten att se Made by Noemi’s senaste kollektion. Bilder och rapport från visningen kommer ikväll eller imorgon.

3 kommentarer

  • Åsa

    Jättefin!! Snygga jeans!! Skulle definitivt kunna vara nåt för mej! Jag testade Acne Tube iförrgår för att jag fått för mig att jag vill ha jeans med hög midja men jag såg ut som den tant jag är så det gick icke….Acne Hex satt däremot jättebra men då kände jag mig som den tonåring jag INTE är så det funkade inte riktigt heller: Vad heter modellen på jeansen du har på bilden? Har du annat tips på jeans som inte är fullt så extremt stuprörsmala i benen som Acne Hex?
    För övrigt: Jättekul att din sida uppdaterats ofta på sistone, kul collage och bra tips – fortsätt – jag suger i mig allt!!

  • miashopping

    Modellen av Paige Denim som jag har heter Skyline och det är helt klart mina favoriter just nu. Jag har också svårt för den höga midjan, det ser snyggt ut på andra, men jag kan inte ha det (men man ska aldrig säga aldrig). Jag skulle tipsa om &denim jeans från H&M de har smala ben och något lägre midja. Mycket bra pris också!

    Jag har spenderat många timmar på sajten den senaste tiden och är jätteglad att det uppskattas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.