Utanför ämnet

Kaffe Cola: Coca Cola Blāk

Coca Cola Blak Läser hos MSNBC att Coca Cola ska släppa kaffesmaken: Coca Cola Blāk. “We believe we have created a new category of soft drink — an adult product in a carbonated beverage — and a whole new drinking experience. This brand is ideal for any part of the day when people are looking for renewed energy or simply to take a break,” säger Marc Mathieu, vice vd:n för varumärket Coca Cola.

Jag har nästa helt slutat dricka läskeblask, det är alldeles för många sockerbitar. Visst slinker det ner en Coca Cola Light ibland, men då får man istället i sig en massa aspartam och det är ju också onyttigt 🙁 Coca Cola Blāk lanseras 2006 och självklart är man nyfiken på att prova denna vuxendricka!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.