Lika som bär
Barn

Systrarna lika som bär

Systrar -lika som bär

Lika som bär

Jag förundras över hur lika mina döttrar är varandra – på första bilden är Olivia för exakt 8 år sedan och på andra bilden är Ella i söndags. De har ju inte samma pappa så jag antar att det är jag som bidragit till deras vackra guldiga hår med korkskruvar trots att jag alltid varit blond med rakt hår?!

Rent personlighetsmässigt så är de just nu väldigt lika också. En envis 3-åring och en pre-teenager genererar ungefär lika många utbrott på en dag 😉

Men som 3-åring var Olivia så otroligt enkel och det var aldrig något tjafs om kläder, skor, vägra gå på pottan och annat som vi fajtas med Ella om. Men det är lite orättvist att jämföra ett ensambarn med en lillasyster som måste slåss om vår uppmärksamhet på ett annat sätt.

En annan likhet är att de gillar att showa och hålla låda. Det är mycket spex när de här två kommer igång <3

Världens finaste tjejer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.