Resor,  Skidor

Packar för Åre

Åre

Igår försökte jag få ordning på alla saker jag ska ha med mig när jag åker till Åre på Winter Workation imorgon. Jag är så otroligt peppad!

Jag började med en mellanstor resväska men insåg när jag la ner pjäxorna (jag lånar skidor men vill gärna åka i mina egna pjäxor) och hjälm så hade jag inte plats för något mer. Så nu har jag fått ta fram den jättestora väskan för att få ner allt.

Det är ju inte bara skid- och träningskläder som ska ner utan även något snyggt att ha på sig vid middagar 🙂

Vi har blivit erbjudna att göra massa roliga aktiviteter under de tre dagar vi kommer vara på plats. Jag har bokat in mig på bland annat zipline. “Zipline är en linbana där du fastspänd i en sele svischar fram över Åreskutans vackra natur.” 

Det finns också möjligt att åka skoter, gå med snöskor, få teknikhjälp vid längdåkning mm.

Mitt fokus ligger på att åka utför så jag kommer hoppa över ex. skoteråkning eftersom det är något jag alltid har tillgång till hos mina föräldrar på vintrarna.

Men jag ångrar att jag inte valde längdskidåkning – men förhoppingsvis går det att lösa så jag kan göra det också.

Förutom alla härliga aktiviteter så ska jag få umgås med många för mig nya bloggare, lyssna på föreläsningar, delta i diskussioner och själv få prata dela med mig av mina tips på hur du kan tjäna pengar på din blogg.

Hej Jämtland – nu kommer jag hem igen.

Åre 2009

Bilderna är från när jag var i Åre 2009 och det var galet kallt och vackert.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.