Barn

Ellas namngivningspresenter

Hjärtan från Skultuna

Ella öppnar sina namngivningspresenter

Ella myser med sin kanin

Skyddsängel från Guldfynd

Lyckopenningen

Nu har ju redan sett en del bilder från Ellas namngivning men här kommer ett inlägg med några av presenterna hon fick. Tycker alltid det är bra att skriva ner av vem barnen får presenter för det är roligt att kunna berätta det när de blir lite äldre.

Sen kan ju Ellas presenter hjälpa någon annan att få lite inspiration inför en namngivning, dop eller födelsedag.

Precis som alla barn i släkten så fick Ella Lyckopenningen av mormor och morfar – en fin tradition. Av sin gammelfaster och mina kusiner fick hon en liten söt skyddsängel att hänga runt halsen. Min syster och bror (med familj) hade köpt fina guldhjärtan ♥♥ (ett stort och ett lite mindre) från Skultuna. Sen fick hon filmklassikern Dunderklumpen och pengar.

Tack för alla fina presenter och att ni kom för att fira vår lilla tjej ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.