Skönhet

Snabbfix för dig som vill dölja din utväxt

Charles Worthington - Salon at Home Charles Worthington - Salon at Home Charles Worthington - Salon at Home

De där med att utväxten börjar synas några veckor efter besöket hos frisören är ingen höjdare. Men nu har jag en liten quick fix att tipsa om. Idag var jag på en pressvisning på lunchen och fick testa på, det för mig nya, hårvårdsmärket Charles WorthingtonSalon at Home.

De har en produkt som heter Instant Root Concealer som fungerar precis som en concealer i ansiktet som ska gömma dina skavanker 😉 Du sprayar ca 20-30 cm från hårbotten på utväxten eller de gråa håren du vill gömma. Gör gärna svepande rörelser så att färgen smälter in med resten av håret. Konsistensen är som ett torrbalsam. Fixera sedan med en lätt hårspray.

Instant Root Concealer finns i 5 olika nyanser – från ljusblond till svart. Om jag kommer ihåg rätt så kostar en flaska ca 240 kr och säljs exklusivt på Åhléns.

Jag fick ett väldigt fint resultat när jag blev stylad idag och det ska bli kul att få testa själv imorgon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.