Barn,  Mat och bak

Bilder från vår julafton

2015-12-24-18.12.42 Hjalmar träffar tomten Hjalmar öppnar paket julafton ost och godsaker Godisätare juloutfit 2015 Julklappar

Julafton är över och här kommer lite bilder från vår kväll. Vi firade hos Thomas bror som bara bor några minuters promenadväg från oss. Efter ett gott julbord så kom äntligen tomten som barnen längtat så mycket efter. Det var kusinernas morfar som hade klätt ut sig i år och nu tror nog inte 5-åringen på tomten längre för hon kände igen rösten 🙂

Vi trodde nog att Hjalmar skulle vara lite rädd för tomten men så var inte fallet. Däremot så kom tomten lite för nära Ella som gallskrek. Men det gick fort över och hon kunde följa med pappa och hämta sina paket.

Hjalmar var lite besviken att inte tomten hade mer paket till honom. Kusinerna fick väldigt många och vi har valt att inte överösa våra barn med julklappar. Jag tycker barnen får så mycket hela tiden och att bara köpa en massa skräp (min åsikt om plastiga leksaker) för att det ska bli många klappar under granen är inte min melodi. Nu väntar ju en extra julafton med min släkt i Jämtland också så jag tror Hjalmar kommer bli nöjd.

Klockan 21 var vi redan på väg hem och det var såå skönt att sitta och mysa framför granen (och facetima med Olivia som firat med sin pappa i år) när barnen somnat. En perfekt julafton för trötta småbarnsföräldrar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.