Inredning

Nya fönsterlampor i hallen

2015-11-15-12.31.20

2015-11-15-12.31.47

lampa_indiska

Äntligen har jag hittat lampor till de små fönstren i hallen. Egentligen hade jag tittat på andra lampor på Indiska (de här) men kom hem med de här i mässing. De ger så otroligt härlig sken genom de små hålen – nästan som en discokula 🙂

Jag är dålig på belysning och nu när det blir mörkt så tidigt känner man verkligen att det fattas lampor i de flesta rum. Problemet är att vi har så lågt i tak så vi är lite begränsade när det kommer till snygga taklampor som hänger ner för mycket.

Vi behöver minst tre taklampor till så jakten efter ljuset fortsätter…

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.