Mode

Inte utan min pyjamas

Rawville

2015-09-25-11.51.27

2015-09-26-09.14.14-1

Jag har blivit med pyjamas och nu vill jag helst gå omkring med den hela dagarna. Den är sååå skön och jag älskar den klassiska modellen.

Pyjamasen kommer från det nya märket Rayville som strävar efter att skapa “moderiktiga sov- och myskläder som både har stil och som ger en känsla av välbefinnande”. Det har de verkligen lyckats med för jag känner mig nästan lite uppklädd i min pyjamas. Dammodellen finns i åtta olika färger/mönster och alla plagg är gjorda i 100% bomull.

Nu är jag sugen på att köpa pyjamasar till resten av familjen (finns såklart i herr– och barnstorlekar också) så att jag kan få pyjamas-sällskap. Eller ska jag bjuda in vännerna på ett pyjamasparty? 🙂

Du hittar Rayville på deras egna nätbutik men också på Twilfit, Åhlens, NK mfl.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.