Inredning

Vårt nya sovrum

sovrum

sovrum2

sovrum3

sovrum4

Nu är vi tillbaka från semester i Jämtland och Hälsingland och mycket har hänt i huset när vi varit bortresta. Nu fattas bara att golven i badrummen ska fogas så att rörmokaren kan se till att vi får vatten där och i köket. Det beräknas vara klart vecka 32.

Jag var mest nyfiken på hur tapeten från Boråstapeter (Viktoria) skulle se ut i vårt sovrum och jag är mer än nöjd 🙂

Nu ska jag börja fundera på gardiner, skrivbord, garderob, lampor och lite annat smått och gott som vi ska ha där. Jag tar tacksamt emot tips om ni ser något som ni tror kan passa vårt blommiga sovrum.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.