Dagen i bilder

Tack Jämtland!

image

image

Nu tackar vi Jämtland och mina föräldrar för kalla men härliga och framförallt vackra dagar.

Jag är glad att vi fick några soliga dagar så barnen fick bada i sjön som de älskar.

Jag har kunnat ta långpromenad längst grusvägen (de ska lägga ny asfalt i slutet av sommaren) och fått upp flåset tillsammans med bra poddar i öronen. Snart är jag redo för löpning 🙂

Idag har vi kopplat på husvagnen (som vi blivit tillfälliga ägare till) och börjar fylla den med allt vi kan tänkas behöva. Mina föräldrar är experter och har försökt lära oss allt man behöver veta som campare 🙂 Det ska bli mysigt att sova där imorgon med hela familjen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.