Skönhet

Babyblå naglar

Nagellack från Gina Tricot

Nagellack från Gina Tricot

Jag har ett stämpelkort på Gina Tricot och sist jag shoppade så fick jag välja ett gratis nagellack. Självklart blev det min favoritfärg ljusblå. Men när jag började stryka på det så märkte jag direkt att det inte är något kvalitetslack. Det blev spräckligt och penseln är väldigt smal och svår att måla med. Jag är lite för bortskämd med lack från Essie, O.P.I, Vivaladiva, Depend och Maybelline som jag vanligtvis använder.

Men jag älskar färgen och efter två strykningar så blev det ganska bra ändå. Nu hoppas jag lacket hinner torka innan lillan vaknar.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.