Barn

En vecka

2015-05-10-11.19.36-1

mia_ella

Nu har den här lilla ljuvliga tjejen varit med oss en vecka. Tänk att man vänjer sig så fort och tycker det är självklart att hon är en del av vår familj. Hon verkar trivas här i byggkaoset och sover och äter mest.

Men det är inte små rosa moln man svävar på efter en förlossning – trots att mina bilder här på bloggen och på instagram kanske får er att tro det. Jag har nog aldrig haft så mycket fysisk smärta någonsin. Inte nog med att jag fick en tuff förlossning, jag fick även såriga bröstvårtor från dag ett och hemorrojder som gör att jag knappt kunnat sitta eller gå. Sömnbrist på det gör att man tillslut blir helt uppgiven och tårarna bara rinner.

Jag vet att allt det här går över och redan idag känns det så mycket bättre. Dessutom har jag i två nätter nu fått sova ganska många sammanhängande timmar och bara det gör mycket.

IMG_5345

 

I söndags var syrran med familj och hälsade på och Ella fick en fin Dinglis-snuttefilt som Jonna valt ut. Ett litet gulligt lamm 🙂

7 kommentarer

 • Jessica E

  Vilken gullpia!!

  Efter min 3:a som också kom vidöppet med sugklocka (vägde 5.1..) så kände jag mig också mer trasig jämfört med de andra förlossningarna även om jag inte sprack mer. Tre dagar efter förlossningen fick jag diarré (pga antibiotika som jag fick vid förlossningen pga GBS) och jag klarade inte av att hålla mig… Jag sprang i två dagar i sträck och baksade ner kläder och toaletten hemma. Jag grät och grät då jag var helt övertygad om att jag nu var skadad och inkontinent för livet. Det var ju inte så men det tog tid för kroppen att komma tillbaka igen på ett helt annat sätt. Det tog nog 9 månader innan jag kunde känna samma känsla vid sex och där var jag också förtvivlad efter efterkontroller när vi hade sex första gången och jag inte kände ett jota och då trodde att nu ska det vara så här…

  Det kommer bli bättre Mia de töjbar jag dig men var bussig och snäll mot din kropp under tiden!

  Kramar

 • AboutAlice

  Jag är en som alltid läser men sällan skriver. Hoppas verkligen att det blir bättre snart med smärtorna. Det är veklingen ingen picknick att föda barn. kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.