Barn

Jag har en hemlighet att avslöja

gravid

Några av er vet redan om det men för de flesta är det nog fortfarande en överraskning att jag är gravid igen. Det har redan gått halva tiden och just nu är jag i vecka 21.

Det kommer bli några tuffa år med småbarn med 1,5 års mellanrum men jag är otroligt lycklig och måste nypa mig i armen ibland för att fatta att jag ska bli trebarnsmamma. För 3 år sedan trodde jag aldrig att jag skulle få fler barn och hade accepterat det. Nu har Olivia snart två småsyskon och hon är lika glad som jag.

Eftersom jag har fullt upp att jaga en 13-månaders buskille här hemma så hinner jag knappt tänka på att jag är gravid. Halva tiden har gått så fort och jag har mått väldigt bra förutom lite illamående under en kort period.

Det var lite jobbigt att berätta för min nya chef (som jag träffade för första gången vid det tillfället) att jag kommer vara hemma igen i april. Jag som verkligen sett fram emot att börja jobba igen. Nu får jag jobba ca 4 månader innan jag går tillbaka till att vara mamma på heltid igen. Det blir automatiskt att man känner sig lite utanför när man lallar på här hemma. När man träffar vänner blir det ofta snack om jobbet och då har man inte så mycket att tillföra diskussionen. Samma känsla hade jag när jag var arbetslös under en kort period när it-bubblan sprack. Jag är en person som gillar att vara behövd och få bekräftelse på att jag gör ett bra jobb. Tack och lov har jag både MiaShopping och StyleRoom som jag lägger tid på – utan det skulle jag nog klättra på väggarna.

Hur som helst är jag otroligt glad och tacksam att vi ska bli en till i familjen ❤

Vi har tagit reda på könet så nu tycker jag ni ska gissa 🙂

 

12 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.