Utförsäljning

Skandinaviens största pop-up outlet 21-23 november

campadrepopup
Tips på vad du kan göra nästa helg!

Välkommen till Skandinaviens största pop-up outlet 21-23 november på Friends arena! Nu öppnar vi upp för alla som är intresserade av att kliva in i Campadres värld av kända exklusiva varumärken till fantastiska priser. 40-90% på allt! Ta med en kompis, vi har öppet för alla! Och varje dag fyller vi på med nya varor. Välkommen!

Var: Stockholm, Friends Arena, Entré A (till höger om biljettkontoret)

Öppettider:

Fre 21 nov 10-19
Lör 22 nov 10-18
Sön 23 nov 10-17

Märken:
Haglöfs, Sail Racing, Tiger of Sweden, Gucci, Hunter, Odd Molly, Hästens, Canada Goose, Ugg, Calvin Klein, Armani Underwear, Timberland, Eton, Desigual, Casall, G-star, House of Dagmar, Ray- Ban, Holebrook, Converse, Henri Lloyd, Michael Kors, Hunkydory, Jofama, Lee, Replay, Ralph Lauren, Björn Borg m.fl.

PS. Glöm inte att vi endast kan hantera kortbetalning de här dagarna.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.