Skönhet

Hemma-spa med bland annat EcoTools

hemmaspa

hemmaspa2

Det har varit hulkande gråt när jag lämnar Hjalmar på Mini Sats men igår gick det riktigt bra igen och jag fick i alla fall träna i 30 minuter. Imorgon ska vi dit igen – skam den som ger sig. Det är förskoledags i januari så att bli lämnad med andra vuxna och barn måste vi öva på. Här är Hjalmar så olik Olivia. Henne kunde man lämna till vem som helst och hon var alltid nöjd.

Hur som helst –  det jag tänkte skriva om var produkter från EcoTools som jag fått testa. Efter träningen igår körde jag lite hemma-spa med fotfil, skrubbhandske, ansiktsmask och den härliga kroppsoljan från Maria Åkerberg. Otroligt lyxigt att kunna göra det en onsdag mitt på dagen.

EcoTool gör miljömedvetna skönhetsprodukter (där allt går att återvinna) och är nog mest kända för sina makeup-borstar. Men nu finns det också produkter för hemma-spa och hårborstar och lösögonfransar.

Fransarna ska du kunna använda dagligen och de ser verkligen naturliga ut på. Tyvärr är jag inte så erfaren när det kommer till att applicera dem så det måste jag öva lite på för att få in snitsen.

EcoTools produkter finns att köpa hos Apoteket Hjärtat, Åhlens City, Eleven, Lyko, Bangerhead och Ellos.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.