Inredning

Skidåkning på väggen istället för i backen

canvas

 

 

Oj vad jag längtar efter att få åka skidor. Men någon alpresa får jag börja inse att det inte blir i år. Istället drömmer jag mig bort genom att trycka fina skidbilder på mig och sambon på canvasduk. Färgerna blev jättebra och tavlorna ska få hänga i vårt sovrum.

Jag beställde bilder på Hjalmar också att ha ovanför hans säng. De har ett erbjudande på Fujidirekt där man får formatet 20×30 för 95 kr.

En kommentar

  • Simply D.licious

    Wow vilken fin tavla!! När det ser ut så där är ju skidåkningen som bäst 😉 det såg inte riiiktigt ut så i Sälen i förra veckan när vi var där…mer dimmigt och disigt…men vi ska till Bormio nästa lördag och har jag tur kanske jag kan få till en sådan där snygg bild på sambon också 🙂
    Kram Ulrica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.