Shoppat

Otur och ny mobil

De senaste dagarna har inte turen varit med mig. Det började med att min väska blev stulen när jag strosade på MOOD Gallerian. Man blir helt handfallen när man blir av med mobiltelefon, plånbok, nycklar mm. Tack vare trevlig personal på gallerian så kunde jag spärra alla kort och få tag på min sambo så vi kunde mötas upp så jag kunde få lite pengar och nyckel hem.

Att klara sig utan mobilen känns nästan omöjligt. Det är så mycket som man använder den till som man inte tänker på – ex klockan och kalendern. Sen är jag en flitig användare av kartfunktionen också.

Nu är nytt körkort beställt, låsen utbytta och en ny mobiltelefon har flyttat in i min nygamla väska.

20140203-095603.jpg

 

Eftersom jag är en Apple-älskare så blev det så klart en ny iPhone 5s. Har suktat efter den länge men det har inte funnits någon anledning att skaffa en ny då min gamla funkat helt bra (förutom taskig batteritid).

20140202-212621.jpg

 

Ett skal behövs också (funkar dock ej mot tjuvar) och passande nog hittade jag det här på 70% rea från favoritmärket Maison Scotch.

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.