Barn,  Böcker,  Inredning

Ny barnrumsbok: Finurliga barnrum

20140129-205049.jpg

Nu har vi på StyleRoom gett ut ännu en bok (det var 4 år sedan sist) och den här gången har vi samarbetat med vår medlem Fröken Bauer.

“Utmaningen i att skapa roliga barnrum ligger i att försöka fånga en mysig tillvaro, som att vilja vistas i miljön, ett rum att längta till och att känna sig trygg i. Om man från början skapar en bas som enkelt kan kompletteras med personliga detaljer vartefter barnet växer, behöver inga stora förändringar göras på flera år. Den här boken bjuder läsaren på ombonade, hemsnickrade miljöer med bilder från verkliga barnrum. Utöver inspirationsmiljöerna finns även ett antal pyssel, där barnen kan vara delaktiga med sina fantasifulla idéer! Tanken med boken är att uppmuntra barnrumsinredning med enkla lösningar, där mycket färg står i fokus och återbruk av både arvegods och loppisfynd får en stor betydelse!”

Just nu finns den att förhandsbeställa för 119 kr och då får du 88 härliga sidor med tips och pyssel på hur du skapar ett finurligt barnrum 🙂

Hoppas ni kommer gilla den!

 

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.