Inredning

Nytt i hemmet: Lampor och kuddar

Nu är jag igång med att inreda här hemma. Jag behöver bo in mig lite innan jag kan bestämma mig hur jag vill ha det. Det känns så onödigt att bara hafsa ihop något man sedan kommer bli missnöjd med och vill byta ut.

kuddar_ellos

Ellos har mycket fint i sitt inredningssortiment just nu. De här “pastelliga” kuddarna fastnade jag för. Just nu får man 30% rabatt på dyraste varan vid köp av minst 3 varor hos Ellos.

sanglampa_mio

Äntligen har vi hittat sänglampor vi känner oss nöjda med. De har har varit slut på MIO men igår hittade vi dem på en av deras butiker och då var de dessutom på rea. Vi har svarta pinnstolar som nattduksbord. De kommer från min farfars fars gård i Jämtland.

lampa_mio

Trappan till övervåningen har fått lite belysning också med lampan Strimla. Den kommer också från MIO.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.