Tips

Trendsales.se

trendsales

Jag skrev om Trendsales redan 2007 men nu har de lanserat en svensk sida så jag vill gärna tipsa om dem igen.

Trendsales är den danska motsvarigheten till Tradera och har funnits sedan 2002. Idag är Trendsales Danmarks största modeportal- med en medlemsdriven bazar, med över 600.000 medlemar och 90.000 genomförda köp varje månad. En tredjedel av varorna är oanvända och därmed så gott som nya. En rad av danska kvalitetsmärken och webshops säljer också nya varor via Trendsales Shops och Outlet.

Eftersom jag gillar både dansk kläddesign och inredning så finns det massor att fynda på Trendsales. By Malene Birger, DAY birger et MikkelsenBruuns BazaarNormann Copenhagen, HAY är några märken man kan hålla koll på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.