Underkläder

Fifty Shades of KappAhl

20131030-101544.jpg

20131030-101630.jpg

20131030-101653.jpg

 

För säkert 1,5 månad sedan fick jag se underklädeskollektionen Fifty shades of KappAhl men det har varit lite hemligt med tanke på att de släppt filmer mm innan lanseringen för att skapa ett intresse.

Men idag får jag visa upp bilderna jag tog och ovan ser ni några av underkläderna som finns in kollektionen. Det är mycket spets, svart, rött och så klart grått 😉 Den 6 november finns det i butik.

fiftyshadesofkappahl

 

Jag gillar accessoarerna som säljs till. Den grå slipsen, halsbandet med nyckeln och ögonbindeln.

En kommentar

  • Gina

    Coola grejer! Men jag kan garantera att om du köper halsbandet så kommer ALLA att fråga: “Vart går den där nyckeln, till ditt hjärta?” Vet inte hur många gånger jag fick höra den kommentaren när jag hade en nyckelberlock. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.