Smycken

Nyinvigning hos Zanzlöza Zmycken

zanzlösa zmycken

zanzlösa zmycken

zanzlösa zmycken

zanzlösa zmycken

zanzlösa zmycken

zanzlösa zmycken

zanzlösa zmycken

Ikväll var jag på nyinvigning av Zanzlöza Zmycken på Jakobsbergsgatan 9 i Stockholm. Butiken är nyrenoverad och imorgon öppnar den för allmänheten. Då får du 20% rabatt på hela sortimentet så passa på att göra ett besök i helgen!

Zanzlöza Zmycken grundades redan 1986 av Kerstin Dartiguelongue (till vänster på bilden längst ner) och nu har de nyligen förvärvats av Glitter vilket kommer stärka deras position på på smyckes-marknaden i norden. Det avslöjades att de kommer öppna en ny butik inom kort men var kunde de inte avslöja än 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.