Ny butik

Ny nätbutik: ILSE JACOBSEN HORNBÆK

“Nu lanserar ILSE JACOBSEN HORNBÆK en egen webshop. Den nya webshopen www.ilsejacobsen.com kommer att representera livstilsföretagets olika varumärken och erbjuder kunderna att uppleva och utforska ILSE JACOBSEN HORNBÆKs universum. I utbudet finns både kläder, skor, väskor, accessoarer, karakteristiska handgjorda gummistövlar och klassiska regnjackor från både huvudvarumärket ILSE JACOBSEN HORNBÆK och det nya maritima varumärket CRUISE by ILSE JACOBSEN i webshopen. Framöver kommer det även att ingå produkter från livstilsvarumärkets blomsterbutik BLOMSTEN by ILSE JACOBSEN samt produkter från kommande varumärken. Bland annat kommer en hudvårdsserie att lanseras under 2013.”

Kolla in den nya butiken här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.