Mode

Hampton Republic 27

Frukost

Hampton Republic

KappAhl har sedan tidigare släppt herrkollektioner under märket Hampton Republic 27 men nu kommer även en damkollektion som finns i butik under vecka 12.

Kollektionen är inspirerad av den amerikanska preppy-stilen som både kan vara strikt, sportig och söt. Chinos och en blå skjorta är alltid aktuellt. En look jag gillade var den med shorts och en tunn dunjacka. Till sommaren ska jag ha det istället för en fleece på midsommarafton 🙂

Bea Szenfeld höll i delar av presentationen och hon är verkligen en härlig och rolig person. Hon skämtade bland annat om att Norges enda bidrag till modevärlden är penny loafers. Sen bjöds vi på en god frukost och hela lokalen var stylad i Hampton-marin stil.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.