Skönhet

Nyhet från L’oréal Professionnel – STEAMPOD

Förra veckan var jag på en pressvisning där L´Oréal resenterade sina första stylingverktyg – STEAMPOD. Det är en plattång med ångtryck som ger ett vårdande och utslätat resultat. Tillsammans med STEAMPOD använder man speciellt framtagna produkter berikade med pro-keratin som reparerar och skyddar hårfibern när det kommer i kontakt med ångan.

Vi fick se Jean Pierre Barda en hårmodell som hade väldigt frissigt, tjockt och oklippt hår. När han hade gått igenom hela håret såg det blankt och nyklippt ut och strukturen på håret var mjukt och glansigt. En av fördelarna är att man kan ta väldigt stora partier hår vilket gör att det går ganska snabbt att jobba sig igenom ett tjockt hår. STEAMPOD finns även för salonger vilket ska göra styling för frisörer enklare och snabbare. Tydligen ska resultatet av en genomgång med STEAMPOD räcka upp till tre dagar – det låter nästan för bra för att vara sant.

Jag har själv inte provat produkten men blir såklart lite nyfiken när det blev så bra resultat och det känns relativt skonsamt för håret.

STEAMPOD för konsument ligger på 1999 kr och kommer finnas till försäljning hos utvalda frisörer från och med november.

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.