Ny butik

Ny nätbutik: Regentrow

Se hit alla killar! Det har öppnat en ny nätbutik som har allt för mannens garderob.

“Tiden då ett flertal besök hos skräddaren behövdes för att se välklädd ut är sedan länge förbi – idag hittar den moderna mannen sin stil på nätet och beställer med ett enkelt knapptryck hem allt från manschettknappar till kostymer på Regentrow. Oavsett om du söker klassisk elegans från märken som Stenströms, Barbour eller Hugo Boss, eller vill klä dig i svenska stjärnskott som Tiger of Sweden. Nudie och Oscar Jacobsson finns det du söker här på Regentrow.”

Kolla in den nya butiken här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.