MiaShopping

Lunchdate med fin bloggvän

20121004-132409.jpg

Igår hade jag lunchdate med fina Sophie. Vi träffades första gången när hon och Amanda hade ett bloggevent (ett av de första där bloggare träffades) på Cafét 2006.

Det är många av dessa “gamla” bloggare som jag fortfarande har kontakt med på något vis och det är kul att det är så många av dem som fortfarande bloggare vidare. Många av oss kanske inte uppdaterar så ofta då tiden inte riktigt räcker till. Det innebär såklart att trafiken dalar men det bryr i alla fall inte jag mig om längre.  Jag bloggar när jag får lust och ni läser när ni har lust 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.