Skönhet

Nyheter från Essie

Ikväll har mina naglar fått en grundlig lackning.

Jag började med Essie – nourish me som är ett intensivt närande underlack. Sedan valde jag färgen orange, it´s obvious! som kommer från Essie vårkollektion. Slutligen strök jag på Essie – no chips ahead som ska motverka flagning.

Essie har nämligen släppt en serie med nagelvård där det ingår sju olika underlack, nagelbandsolja, mjukgörande nagelbandsborttagning och fyra olika överlack. Det finns något för alla nageltyper här; mjuka, torra, svaga, sköra. Läs mer om de olika lacken här.

Jag som älskar nagellack vill gärna testa alla färgerna från vårkollektionen på en gång. Men de ljusare pastellerna passar nog bättre i sommar än i snöslasket som är där ute just nu.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.