Mode

Hösten 2011 hos Patouf

Som vanligt så gillar jag det mesta hos svenska Patouf.

”Höstens kollektion har en mognad i sig som känns fin. Jag har försökt att hålla en ton som gör att plaggen samspelar och jag har, som alltid, lagt mycket tid på material, färgval och mönsterbilder. Kollektionen A/W 2011 handlar om att växa upp.” säger Anna Angseryd grundare och designer på Patouf.

Hela kollektionen finns till försäljning från augusti 2011.

En kommentar

  • Mikaela de Ville

    Åh jag gillar vinrött. Det är nästan lika lätt som svart, och det är nästan en färg… Rimligt resonemang? Haha. Inte så väldigt kanske. Men jag blir själv glad så fort jag kan hitta något jag gillar som inte är svart. Även om det inte handlar om att ta ut svängarna så där väldigt. Vi pratar vinrött, grått, mörkblått… Ja och sen någon accessoar med färg som lite alibi för det tråkiga!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.