Skönhet

ELW pressfrukost

Igår morse var jag på en trevlig och god (men lite för lång) pressfrukost för Apoteksgruppen ett eget varumärke ELW. Det är en hud- och hårvårdsserie baserad på ingredienser som är skonsamma för miljön och med Svanens samt Astma- och Allergiförbundets rekommendation.

Jag har inte hunnit prova någon av produkterna ännu men jag är nyfiken på ELW Sol (om nu våren och solen kommer tillbaka):

“ELW Sol är utvecklad med respekt för människa och natur. Alla produkter är anpassade för vår miljö, har Svanenmärkning och innehåller inga konstgjorda färgämnen eller parabener. ELW Sol är extra vattenresistent och ger ett effektivt skydd mot både UVA- och UVB-strålar. ELW Sol finns både för vuxna och för barn.”

Visste ni förresten att det sägs att det var Coco Chanel som fick oss att tycka att det är snyggt med solbränna? Hon kom tillbaka från en resa och hade fått färg och efter det var den bleka hyn ett minne blott och hudcancern har ökat….

Snart kommer det en tävling där någon av er kan vinna ELWs parfymfria produkter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.