Ny butik

COS öppnar i Stockholm

Till sommaren kommer man kunna shoppa kläder från COS på Biblioteksgatan i Stockholm.

“COS erbjuder uppdaterade klassiker, garderobens nyckelplagg och tidlös design med ett uttryck som räcker längre än till nästa säsong. Traditionella metoder, innovativa tekniker och moderna material skapar stilrena kollektioner för den medvetna modekunden. På damsidan finner man den uppdaterade blazern, smala bomullsslacks, pennkjolen och den oumbärliga vita skjortan. För herr är det skarpt skräddat, denimplagg, skjortor och stickat. Det kommer också att finnas accessoarer som skor, bälten och smycken, samt en serie med så kallade ”likeables” som CD:s, böcker och tidningar.”

Jag gillar verkligen COS och trots att jag inte köpte något när jag besökte deras butik i London i oktober så var jag sugen på många plagg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.