Dagen i bilder

Dagen i bilder: 7 januari

Idag har Olivia provat att stå på ett par slalomskidor för första gången. Vi (precis som väldigt många andra) åkte till Flottsbro idag. Det var enorma liftköer och det var i stort sett omöjligt att hitta en parkering. Men trots det blev det en mysig eftermiddag.

Vi struntade att köpa liftkort (jag ville inte stå i kö i 30 min och sedan åka ner på 1 min) och drog bara Olivia lite där det var flackt med lite lutning. När hon inte tänkte på skidåkningen (ex när hon såg en fin snögubbe eller en lekplats) så gick det riktigt bra och hon kunde hålla balansen och böja lite på knäna. Med lite mer övning så kommer det nog gå bra när vi åker till Kläppen om några veckor.

När vi kom hem köpte vi med oss mini-cupcakes från Cupcake STHLM. De är farligt goda!

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.