Internettips

Boutiques.com

Google har skapat en sida som heter Boutiques.com. Här har de samlat ihop produkter från en massa nätbutiker som säljer kläder, skor, väskor mm. Som medlem kan du skapa din egen butik där produkter visas beroende på vilken stil du har och vad du gillar.

När jag följt alla stegen fick jag den är stilen tilldelad:

Casual Chic
Your style is a blend of cosmopolitan and California casual. You’re a master at mixing beloved basics with contemporary pieces. A vintage leather jacket and boyfriend jeans could be your daily uniform. You don’t accessorize unnecessarily, choosing your frills wisely for a pared-down femininity. Not afraid to add a healthy dose of glamour when dressing up, you’ve cultivated a Casual Chic signature style that flaunts your simple sophistication.

Det finns flera liknande sidor sedan tidigare (i Sverige finns Modezine, Modegallerian, Fashionzette mfl). I UK är Shopstyle stor.  Men Boutiques har gått steget längre med fler funktioner för användarna.

Butiken jag skapade finns här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.