Ny butik

Ny nätbutik: Maisstore.se

Maisstore.se drivs av två unga kvinnor, Isabell Råberger, 21 och Malin Rydh, 21. Tjejerna brinner för mode och gör ständiga resor fram- och tillbaks från Sverige till Kina för att ta reda på säsongernas mode.

I sin nätbutik erbjuder de ett brett sortiment av väskor och accessoarer, som är unikt och som endast finns i få exemplar. De plockar alltid hem produkter av hög kvalité, när produkten är slutsåld så försvinner den bort från sortimentet. På så sätt kan de garantera och få sina kunder att känna sig väldigt trygga i att produkten inte finns till hands hos varje svensk medborgare.

Kolla in den nya butiken här!

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.