Ny nätbutik: Maisstore.se

Maisstore.se drivs av två unga kvinnor, Isabell Råberger, 21 och Malin Rydh, 21. Tjejerna brinner för mode och gör ständiga resor fram- och tillbaks från Sverige till Kina för att ta reda på säsongernas mode.

I sin nätbutik erbjuder de ett brett sortiment av väskor och accessoarer, som är unikt och som endast finns i få exemplar. De plockar alltid hem produkter av hög kvalité, när produkten är slutsåld så försvinner den bort från sortimentet. På så sätt kan de garantera och få sina kunder att känna sig väldigt trygga i att produkten inte finns till hands hos varje svensk medborgare.

Kolla in den nya butiken här!

5 Comments
  1. Jag har faktiskt handlat av dessa tjejer vid lanseringen och är supernöjd med väskan som jag fick levererad. Det var mycket bra kvalité och en otroligt snabb leverans. Det bästa var att det var fraktfritt också!

  2. Jag var inne på deras hemsida. Fina väskor men jag såg inte att det stod vad det är för material, är dom i skinnimitation.

Skulle bli så glad för en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: