Barn,  Ny butik

Ny butik i Vasastan: Uni

Odengatan 102 (Bokspindeln som höll till där tidigare har flyttat till Odengatan/Hälsingegatan) i Stockholm har fått en ny hyresgäst, barnklädesbutiken Uni. Förutom sitt egna märke så säljer de Duns, Nowali, Skummis, Moonkids, Plastisock, Lipfish, Shampoodle, Bric a brac, Looma, Olika, Vilda, Hollys Baby mfl.

“På Uni vill vi erbjuda barnkläder till BARN, barn som vill leka, barn som vill lära och föräldrar som vill ge barnet en möjlighet att bli den individ den är, inte det kön den föddes till!”

“Uni vill hjälpa till att rädda klimatet! Det finns mycket vi kan göra som producenter och vi försöker alltid att hitta lösningar som gör våra kollektioner så eko-vänliga som möjligt. Vi strävar efter att producera våra kollektioner i ekologiska tyger. Titta på ettiketten på ditt Uni plagg för att se om det är ekologiskt. Vi vill dessutom producera i bra kvalité för att kläderna ska tåla att ärvas av nära och kära.”

Förutom sin nätbutik så har de även butik på Åsögatan 130 i Stockholm samt på Storgatan 50 i Linköping.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.