Rea,  Tävlingar

Läsarnas rea-fynd

Just nu pågår det en tävling på MiaShopping där du kan vinna härliga skönhetsprodukter som passar utmärkt nu i sommar. För att delta vill jag se en bild på ditt bästa rea-fynd.

Här är två av bidragen som kommit in.  Nu vill jag se fler!

-De här skorna sommarfyndade jag på en outlet utanför Göteborg. Lite väl dyra för att vara på outlet tänkte jag, men så fina att jag inte kunde motstå. Senare insåg jag att det var ett par Marni, hur jag nu kunde ha undgått det, och blev genast ännu nöjdare med mitt nyförvärv!

-Denna härliga sommarklänning var “Dress of the Day” en dag i juni på Bubbleroom, då passade jag på att köpa den. Och jag är verkligen supernöjd. Den sitter bra, är luftig och mönstret är blommigt och vackert. Den är från Sisters Point och kostade då 149 kr – ett riktigt reafynd!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.