Skönhet

The ALL NIGHTER All Over Shimmer Powder

Det här känns som den perfekta produkten att ha i handväskan. Ett glitterpuder som går att använda som ögonskugga, highlighter, i håret, ja egentligen över hela kroppen.

Så här beskrivs den på Eleven där den går att köpa för 199 kr:
“The All Nighter All Over Shimmer Powder är en helt naturlig highlighter för ditt hår, ansikte och kropp! Detta unika, multifunktionella löspudret är fullproppat med silke, ris, mineraler och har en härlig svag doft av kanel! All Over Shimmer Powder ger ett champagne-skimrande sken till dina ögon, kindben, axlar, dekolletage och dra även lite genom håret för att fräscha upp och ge ett skimrande resultat.”

2 kommentarer

  • Jeanette

    Hej Mia! Tack för en jättebra blogg. Jag vet att förr hade du alltid “veckans rabattkoder”. Har inte sett det på länge nu men vill ändå tipsa dig om en kod som du gärna får tipsa om i bloggen. Om man handlar på 111vox och anger koden TOKIG får man 15% rabatt på ordinarie priser fram till 11/7. (det är ett samarbete jag har med dem men jag får INGEN provision, utan bara tipsar för jag vet att du brukar tipsa om rabatter och utförsäljningar ibland)

    Ha en underbar midsommar!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.