Mia testar,  Skönhet

Mia testar: KEB

Jag har under en tid testat hudvårdsprodukter från svenska märket KEB Skincare.

Om produkterna:
pil Purifying cleansing foam – Rengör varsamt och återfuktar huden. Den naturliga fuktbalansen skyddas medan orenheter orsakade av yttre påverkan avlägsnas. En mild rengöringsfoam som får din hy att kännas ren och frisk.

pil Arctic toner –  Rik på vitaminer, mineraler och essentiella oljor. Arktisk blåbärsolja med E-vitamin skyddar huden från att angripas av fria radikaler, samt skyddar kollagen och elastin från att brytas ned i förtid. KEB arctic toner har fuktgivande egenskaper och ger din hy en uppfriskande och fräsch känsla.

pil 24h arctic moisturising cream – Återfuktar och skyddar din hud både dag och natt. Skyddar kollagen och elastin från att brytas ned i förtid. Jämnar ut hudens struktur och ger en mjuk och skön känsla.

pil KEB oil control moisturising cream – En lätt fuktgivande kräm, berikad med aktiva ingredienser för blandad och fet hy. Balanserar fet hy och ger en matt finish. Hjälper till att motverka acne.

Mia tycker till:

Bra parfymfria produkter som passar hela familjen. Praktiska förpackningar där de flesta har pump (vilket känns mycket mer hygieniskt än burkar) och är återvinningsbara.

Rengöringsskummet är min favorit. Jag gillar verkligen löddrande rengöring och den här känns riktigt fräsch och gör sitt jobb.

Ansiktskrämen KEB oil control moisturising cream passade inte min hud alls. Den är för blandad till fet hy och eftersom jag är väldigt torr så fick den lite motsatt effekt för mig med finnar och glansig hy. Men om du har fet hy så tycker jag du ska testa för jag kan tänka mig att den fungerar som den ska under rätt förhållanden.

24h arctic moisturising cream däremot passade min hy riktigt bra och den går även att använda som nattkräm.

Jag kan rekommendera resepaketet om ni vill prova på KEBs produkter. Den innehåller rengöring, ansiktsvatten och ansiktskrämen 24h arctic moisturising cream. Det kostar 295 kr och det och alla andra produkter från KEB går att köpa i deras nätbutik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.