Mia testar,  Skönhet

Mia testar: L’Oréal Youth Code

Innehållet i den här lilla glasburken har jag smetat runt ögonen varje morgon och kväll under en tid nu.

Om L’Oréal Youth Code – Rejuvenating Anti-Wrinkle Eye Cream
Youth code ögoncreme motverkar påsar och mörka ringar under ögonen. Den rika formulan skapar en sensationell mjukhet och smälter på huden vid applicering. Fina linjer och mörka ringar döljs. För att ytterligare optimera hudens lyster innehåller formulan färgpigment med optiska egenskaper som ger huden lyster.

Mia tycker till: Jag gillar konsistensen på den här krämen. Det är som vispat smör, riktigt fluffig. Det jag ogillar är att den går in i huden alldeles för långsamt. Tar man för mycket så kan det till om med ligga kvar kräm vid ögonlocket när man vaknar. Men jag har fått för mig att den faktiskt slätar ut rynkorna jag har vid ögonen lite. Det är kanske just den riktigt krämiga konsistensen som hjälper till med detta.

Pris: 175 kr

Butiker: Kicks, Åhlens mfl.

Betyg: betygbetygbetyg

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.