Skönhet

Apotekets Hälsokoll

Den 12 april kommer du kunna göra en hälsokoll på ca 40 Apotek runt om i Sverige. Det kostar 250 kr och tar cirka 20 minuter. Då ingår att du svarar på en hälsoenkät, blodtrycksmätning samt ett blodprov som mäter kolesterolvärdet.

“-Den stora hälsosatsningen vi nu gör är ett naturligt led i att inspirera människor att må bra. Apotekets Hälsokoll lyfter på ett unikt sätt fram människors möjligheter att påverka sina vanor för att må bra idag och på sikt minska risken för hjärt-kärlsjukdom, ett av vår tids stora folkhälsoproblem, säger Eva Fernvall, varumärkesdirektör på Apoteket AB.”

Liten, men god och snygg, frukost.


Ebba Blitz var konferencier.


Foto Håkan Lindgren
Genom ett stick i fingret så tas ditt kolesterolvärde och resultatet kommer från den här maskinen.

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.