Tips

MyClubCard

Här kommer ett tips på en smart lösning. Precis som plånboken ovan så är min överfull med klubbkort från olika butiker. För att slippa bära med sig alla så finns det nu en tjänst som heter MyClubCards där man registrerar alla kort.

Du får sedan ett sms med en länk till sajten så du kan logga in från din mobil. I mobilen skapas streckkoder för dina kort och dessa visar du upp i butiken så att de kan skanna av. Vips så har du fått in din bonus och plånboken har blivit mycket lättare (både pga färre kort och mindre pengar).

Jag har registrerat mina klubbkort från H&M, NK, ICA och Åhlens. Nu hoppas jag bara att jag ska komma ihåg att testa nästa gång jag besöker någon av butikerna.

ps. Förhoppningsvis kommer det en iPhone app till MyClubCards snart också….tror det skulle göra det ännu smidigare.

9 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.